Technologické procesní soubory
Fermentační sušárny
Novinky

15.03.2018
Výroba marmelád a rajčatových protlaků probíhala v závodu Fruta Podivín v již nevyhovujících vakuových kotlích starých více než 35 let, a proto se společnost rozhodla výrobu zmodernizovat a vsadila na již prověřeného dodavatele...
Zobrazit všechny novinky >>>Oznámení

29.01.2018
Seznam hledaných pozic naleznete v sekci KARIÉRA nebo nás můžete kontaktovat přímo na personálním úseku: personalni@pacovske.cz +420 724 589 699 +420 731 125 551 Hledáme právě Vás!
Zobrazit všechna oznámení >>>Tiskové zprávy

18.09.2016
V rámci oslavy proběhl zápis do České knihy rekordů 15. září 2016 – Společnost PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s., výrobce komplexních technologických a procesních celků z ušlechtilých nerezových materiálů a mědi s vedoucím postavením na českém...
Zobrazit všechny tiskové zprávy >>>Popis:
Technologická linka na sušení krve pro výrobu hovězího hemoderivátu.
Linka o čtyřech komorových sušárnách pro zavážecí vozíky po 7 sušárenských lískách.
Proces sušení je řízen a zaznamenáván počítačem.
Hlavní technické údaje:
Rozměry (š x d x v): 2050 x 2565 x 2450
Celkový vstupní objem suroviny: 420 litrů
Zdroj tepla: topná pára 0,6 MPa
Provedení:
Celonerezová izolovaná skříň s nerezovými vozíky a platy. Vnitřní povrch broušen (sanitovatelný).
Užití:
Fermentace a sušení potravinářských a chemických surovin a produktů při maximální sušicí teplotě 80 °C.