MINIPIVOVARY

www.minipivovary-pacovske.cz

Technologické procesní soubory

Fermentační sušárny

Novinky

PIVOVAR HOSTIVAR II
09.04.2017

Nejlepší referencí je bezpochyby spokojený zákazník, kterým se pro nás hrdě stala společnost Pivo Hostivar. V roce 2015 jsme zákazníkovi dodali Pivovar Trautenberk do Horní Malé Úpy, ležící až ve výšce 1045 m. n. m. v Krkonoších, a v...

Zobrazit všechny novinky >>>

Oznámení

SVÁŘECÍ KURZ NA METODU TIG - "ZK 141"
06.02.2017

PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. nabízejí zájemcům možnost absolvovat za zvýhodněných podmínek SVÁŘECÍ KURZ NA METODU TIG – „ZK 141“ Akční cena celého kurzu: Pro jednotlivce 10.000,- Kč/kurz Pro studenty učilišť a středních škol 7...

Zobrazit všechna oznámení >>>

Tiskové zprávy

PACOVSKÉ STROJÍRNY slaví 140 let od zahájení provozu
18.09.2016

V rámci oslavy proběhl zápis do České knihy rekordů 15. září 2016 – Společnost PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s., výrobce komplexních technologických a procesních celků z ušlechtilých nerezových materiálů a mědi s vedoucím postavením na českém...

Zobrazit všechny tiskové zprávy >>>

Popis:

Technologická linka na sušení krve pro výrobu hovězího hemoderivátu.

Linka o čtyřech komorových sušárnách pro zavážecí vozíky po 7 sušárenských lískách.

Proces sušení je řízen a zaznamenáván počítačem.

Hlavní technické údaje:

Rozměry (š x d x v): 2050 x 2565 x 2450

Celkový vstupní objem suroviny: 420 litrů

Zdroj tepla: topná pára 0,6 MPa

Provedení:

Celonerezová izolovaná skříň s nerezovými vozíky a platy. Vnitřní povrch broušen (sanitovatelný).

Užití:

Fermentace a sušení potravinářských a chemických surovin a produktů při maximální sušicí teplotě 80 °C.